2012. január 26., csütörtök

Vélemény-Avon SuperShock szemhéjtus

Sajnos sminket fotózni napok óta nem tudok a szörnyű vényviszonyok miatt,úgyhogy ma is egy véleményes poszttal jövök.Az Avon újdonságáról lesz szó,a zselés szemhéjtusukról.Eddig valahogy nem vonzottak,elégedett voltam a filces és ecsetes tusaimmal,de amint megláttam ezt a színt,tudtam,hogy itt az ideje,hogy beszerezzem az első zselés tusomat és azonnal meg is rendeltem az ecsettel együtt.

Zselés szemhéjtus,Shimmering Sapphire,849ft akciósan
Ecset,599ft,szintén akciósan
(az eredeti árukat sajna nem tudom megmondani Nektek)



 sok-sok apró csillámmal

A terméket a megszokott fekete papírdobozkában kapjuk.A tégely üvegből van,rajta csavaros fekete műanyag kupakkal,ami jól zár.Semmi olcsó érzet,nekem tetszik.Nem tudom,hogy én vagyok-e vak,de nem találtam rajta,hogy mennyi van benne :S


fekete tuson

A mintákat az Avonos ecsettel csináltam,természetes fényben.Az első képen elég haloványak a minták,ez az én hibám is,mert nem nagyon erőltettem.A fekete tus alappal már nagyon szépen látszik a színe és a csillámok is.Egyébként szuperül építhető,az alsó képen nem használtam alá feketét,mégis erőteljes.

Könnyű használni,nem morzsolódik,csomósodik.Egy kis kitartással,kétszer-háromszor áthúzva nagyon szép,élénk színt kapunk,ami tartós és egész nap a helyén marad,nem halványul,nem kenődik el.Teljesen oda vagyok érte :D Egyébként fekete és kék színben kapható,de a feketéről nem sok jót olvastam.



Az ecsetről csak annyit mondanék,hogy nagyon sűrű,tömött kis ecset,nekem teljesen kézre áll.Precíz,vékony vonalat tudunk húzni vele.Gondolkoztam,hogy ezt vegyem-e vagy az Essence tusecsetét,de Kecskeméten én szinte mindig kifosztott Essence pulttal állok szemben,úgyhogy a biztosra mentem :) De nem bántam meg.

Annyira felbuzdultam,hogy eldöntöttem,az Essence lila zselés tusát is beszerzem még az akcióban,feltéve,ha lesz még holnap belőle...Remélem!Azt meg tudjátok nekem mondani nekem,hogy csak a Rossmannokban vagy a dm-ekben is megy az akció?Ha esetleg a Rossmannban nem járnék sikerrel.

Remélem hasznos információkat mondtam :)
Puszi,Gutti

Nektek hogy tetszik?Ha használjátok,Ti is hasonlóan elégedettek vagytok vele?

2 megjegyzés:

  1. Ez a kék valami gyönyörű:$ kár, hogy a feketének nem ilyen szép a színe :( A dm-ben ( kettőben is voltam) én nem láttam semmilyen akciót!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ohhh :( pedig reméltem,hogy ha a rossmannban már nem lenne,a dm-ben még lesz esély rá.mondjuk így is van,csak éppen nem akciósan :(

      Törlés