2012. január 19., csütörtök

Vélemény-Artdeco szemhéjpúder alapozó

Sziasztok!Ma,ahogy az a címből is kiderült,az Artdeco szemhéjalapozóját fogom kicsit kielemezni.Még decemberben leptem meg magam vele,mert már tűrhetetlen volt,hogy nincs egy szemhéjalapom se :) Sok-sok pozitív véleményt olvastam róla és számomra most ez volt a legelérhetőbb.És,bár nincs összehasonlítási alapom,nagyon meg vagyok elégedve vele.

 Douglas,5ml,2590ft

 kis cuki :)



Tudtam,hogy sokat fog dobni a színeken,de megmondom őszintén erre nem számítottam :) Egyébként maga az alap szinte áttetsző,tele apró csillámokkal,amik a szemhéjpúderen már nem látszanak át.Az állaga kicsit szokatlan volt elsőre,olyan habos,zselés.Az illata édeskés,én teljesen oda vagyok érte,nagyon emlékeztet valamire,de még mindig nem jöttem rá mire.Nagyon könnyű eldolgozni a szemhéjon,és könnyű rádolgozni is.Számomra még élmény,ahogy felerősíti a színeket. :) Tartósságára sincs panasz,egész nap a helyén tartja a sminket,nem csomósodik,nem fakul a szín.Egy álom ez a "cucc" :D Bánom is,hogy nem szereztem be hamarabb,most viszont annál nagyobb a szerelem.
Először a kezemen próbáltam ki.Kettő,kevésbé pigmentált színt teszteltem rajta,mit hoz ki belőlük.És hát,számomra ez EL-KÉ-PESZ-TŐ :D


engem,mint "szüzet" sokként ért ez a kép :D
a kép természetes fényben készült

Szóval én oda és vissza vagyok tőle.Bátran ajánlom mindenkinek,aki tervez(kötelező :D ) ilyen jellegű terméket beszerezni.

Puszi,Gutti

Ti használtok szemhéjalapozót vagy nem tartjátok szükségesnek?

5 megjegyzés:

  1. Úristen, ez tök durva. Nem te vagy az első, akinél jót hallok róla, és úgylátom tényleg megéri az árát :)

    VálaszTörlés
  2. Kb. 2 éve használok szemhéjalapozót, előtte azt sem tudtam, mi az. :) Az ArtDeco-t, illetve a NYX-et szeretem, pontosabban próbáltam ki eddig - mindkettővel teljesen elégedett vagyok tartósságilag, talán a NYX kicsit többet elvesz a színekből ( a testszínű változat).

    VálaszTörlés
  3. Én is imádom :) szerintem pasis illata van :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. és tényleg,mint a régi denim arcszesz illata :)

      Törlés
  4. Én Karira kaptam, és el vagyok ájulva! Egy végigtombolt, bulizós, izzadós éjszaka után is a sminkem makulátlan maradt! Én IMÁDOM!

    by: Princess Hanna

    VálaszTörlés