2012. január 3., kedd

Decemberi szerzemények

Mivel egyszerre nem szoktam sok mindent venni (próbálok nem költekezni,de tudom,hogy a következő alkalommal úgyis megveszem :$ :D ) úgy gondoltam nem csinálok külön haul-os posztokat,hanem hónap elején csinálok egy nagyobb bejegyzést,amiben megmutatom miket vásároltam előző hónapban.Így sajnos nem emlékszem mindennek a pontos árára,de igyekszem besaccolni.
Decemberben igazából tényleg nem költöttem olyan sokat magamra,mivel a karácsony elég húzós volt,de pont a karácsonyra hivatkozva magamnak is vettem ezt-azt :) De lesz köztük olyan is amit kaptam.

 csoportkép



Miss Rose csillámos szemhéjtus,60 : nagyon szép zöld csillámos tus.Magában is jól néz ki,de egy bulisminket is szépen feldob.589ft,Euro Family.

Maybelline The one by one volum' express szempillaspirál : Ez is a saját ajándékaim egyike.Imádom a dúsító spirálokat és erről jó véleményeket olvastam,gondoltam ám legyen.Nem volt még Maybelline spirálom,úgyhogy nem tudom mihez hasonlítsam.Szép pillákat csinál,de nekem nagyon folyósnak/hígnak tűnik,kicsit csomós a végeredmény.Remélem ha kicsit szárad jobb lesz.1999ft,dm.

Balea krémes arcradír aloe verával : előtte a Balea gyümölcssavas 3in1 arcradírját használtam,amit nagyon szerettem,de egyik napról a másikra kivörösödtem a használat után szóval más után kellett néznem.Szeretem az Aloe Verás dolgokat,úgyhogy ő jött velem és nem bántam meg.Kb. 500-600ft volt a dm-ben.

Astor Soft Sensation Vitamin&Collagen ajakrúzs,250 : Ez is saját ajándék volt :) Már régóta szerettem volna egy szép piros rúzst és mivel eléggé száraz ilyenkor télen a szám,meg egyébként is,mindig jól jön a hidratálás őt választottam.Nagyon krémes állagú,erőteljes szín,szép fedés.A hidratáló képessége nem győzőtt meg teljesen,de nem szárít és nálam ez már jó pont.Azt hiszem 1899ft volt a dm-ben.

Paco Rabanne Lady Million parfüm : Nagy kedvencem ez a parfüm.Ezt ajándékba kaptam és imádom :D

Artdeco szemhéjpúder alapozó : Már nagyon-nagyon szükségem volt egy szemhéjalapozóra.Számomra most ez volt a legelérhetőbb és sok jót is olvastam róla,szóval ezt választottam.Nincs összehasonlítási alapom,de teljesen meg vagyok vele elégedve,szépen kihozza a színeket,nem lesz foltos a smink és tartós is(bár,hogy őszinte legyek ezzel nem nagyon szoktak problémáim lenni).2590ft,Dougles.(ha egy hetet kibírtam volna még akár 990ft is lehetett volna,mert egy csomó matricát hozzám vágtak a benzinkúton -.-)

Ardell műszempilla : ezt és egy másik fajtát az itthoni 100ftos-ban vettem,gondoltam egyszer használatosnak jó lesz.Hát nagyot tévedtem,mert ez bizony többször használatos :) Teljesen oda vagyok meg vissza.A másikat már szilveszterkor feltettem és sértetlenül le bírtam szedni(nem szoktam rá spirálozni),semmi baja nincs,szóval újra fel tudom használni.Egyébként szerintem jó minőségű is az árához képest,azt írja 100%-ban emberi hajból készült.499ft,100ft-os(a környékben eddig ez a legolcsóbb amit találtam)

Coastal Scents 88 Ultra Shimmer paletta : Őt anyukámtól kaptam ajándékba még Mikulásra és óriási szerelem.Sokat gondolkoztam,hogy melyik palettát válasszam,az Original-t vagy ezt.Mindenkinél azt hallottam/olvastam,hogy ha csak egyet választhatunk akkor az mindenképp a matt változat legyen.Én viszont megszállottan szeretem a selyemfényű,csillogó szemhéjpúdereket,szinte nincsenek is matt színeim,szóval nem tudtam ellenállni és végül őt kértem :$ És hát IMÁDOM *.* De amint alkalmam lesz rá,mindenképp megrendelem az Original-t is.

Hát mára ennyi lett volna.Ha valamiről szeretnétek részletesebben is olvasni csak szóljatok.
Puszi,Gutti

1 megjegyzés:

  1. Nagyon szeretem az Astor rúzsokat :$ Néha a rossmannban akciós szokott lenni, 500 Ft.-ért , akkor szoktam magam meglepni :) a spirál hiper szuper anyukám szerint :D az artdeco pedig a legjobb :) jó dolgokat vettél/ kaptál :)

    VálaszTörlés