2012. február 4., szombat

Januári szerzemények

Megfogadtam,hogy spórolni fogok és nem veszek meg mindent,ami hirtelen megtetszik,csak amire tényleg szükségem van vagy annyira beleszerettem,hogy nem tudom otthagyni,mondhatjuk,hogy ez az én újévi fogadalmam.Hát,kisebb-nagyobb sikerrel be is bírtam tartani,de azért elcsábultam pár dologra januárban is :)
Az új szenvedélyem a rúzsok.Nem tudom,hogy ez most honnan jött,de ellenállhatatlan vágyat érzek minél több és több rúzs beszerzésére :D Januárban ezeknek nem tudtam ellen állni:


Avon mini ajakrúzs,Mirage : normál méretű rúzs mini csomagolásban,tetszik az ötlet.Sajnos én balga csak egyet rendeltem akciós áron,pedig sok szép színben kapható.Akciósan került 649ft-ba.
Avon színmegújító hidratáló ajakrúzs,Tangerine : gyönyörű színe van és még hidratál is,nálam nyerő páros.És isteni gyümis illata van.
Avon 24K Gold ajakrúzs,Golden Peach : áááááá,már nagyon régóta szerettem volna ezt a rúzst,de az eredeti árát soknak tartottam picit.Most azonban klassz kis akció volt a 2012/2-es katalógusban,kettő rúzst választottam,így a színmegújító és ez a rúzs együtt 1598ft-ba került.Az eredeti áruk külön 1800ft és 2100ft.Szóval nagyon megérte.Nagyon szép visszafogott színe van,tartós és ennek is nagyon fini illata van.
Manhattan X-treme last&shine tartós ajakrúzs,43G : uhh,ez egy nagyon élénk,narancsos,korallos szín.Irtó puha és ennek ellenére valóban nagyon tartós,ivás és rossz szokás mellett is kibírt 3 órát simán.Dm-ben vettem leárazva 849ft-ért.
Essence Stay with me szájfény,Trendsetter : az a helyzet,hogy ezt az egyetlen dolgot vettem a nagy essence leárazáson,csak ez jutott :( pedig,annyi mindent kinéztem.Rossmann,299ft volt.

Balról: Mirage, Golden Peach, Tangerine, 43G, Trendsetter






Avon glicerines kéz- és körömápoló krém : ez a kedvenc kézkrémem,ez már azt hiszem a harmadik tubus.Bármilyen állapotban is van a kezem,nagyon gyorsan helyre hozza és sokáig tart a hidratált érzés.Most 479ft volt.
Essence málnás-csokis süti illatú kézkrém : isteni illata van,nekem ez tetszett a legjobban a három közül.Nagyon sokáig érződik az illata.A hatása,hát,nem az igazi,frissen bekenve puha a kéz,de ez gyorsan elmúlik.De én amúgy is csak az illata miatt vettem,úgyhogy nem nagyon estem kétségbe :) Rossmann,399ft.
Lora Volume Collagene szempillaspirál : sok helyen olvastam erről a spirálról,jót is és rosszat is,és nekem valamiért felkeltette az érdeklődésem.580ft-ért egy próbát megér,EuroFamily
Essence Nail Art körömlakk,03 Hello Holo : igaz most zselés körmeim vannak (hétfőn megyek leszedetni,nem bírom tovább lakkozás nélkül :D ),de muszáj volt megvennem,mert Kecskeméten én még sosem találtam belőle,most is ez volt az uccsó darab,úgyhogy nem hagyhattam ott.Annyira gyönyörűűűűű :D Rossmann,549ft.
Essence zselés tus,03 Berlin rocks : ez volt az egyik dolog,amit nagyon szerettem volna megvenni a leárazáson,de sajnos már nem volt belőle,mire eljutottam,de annyira rápörögtem már,hogy megveszem,így átmentem egy dm-be és megvettem eredeti áron.Nagyon szép színe van és hihetetlenül tartós o.o Dm,899ft.
Essence I love rock szemceruza : nagyon erősen fog,durván fekete színe van.Egy bajom van,hogy a szemem sarkában ez is nagyon gyorsan elfolyik,nem tudok már mit kitalálni :S Rossmann,399ft.
Avon SuperShock zselés tus és ecset,Shimmering Sapphire : ITT már írtam róluk.

És amik lemaradtak a képről:
Balea Urea ajakbalzsam : ureát,panthenolt és allantoint tartalmaz.Én nagyon megszerettem,puhán tartja az ajkakat,kellően hidratál.Dm,kb.600-700ft volt.
Essence gel-look fedőlakk : ez is ritkaságban megy Kecskeméten,úgyhogy erre is lecsaptam,amint megláttam.Véleményt még ugye nem tudok mondani róla,de anyukám kipróbálta és neki nagyon tetszett,hogy nem kopik le 1-2 nap alatt.Rossmann,499ft.

És végül:


A Tescoban még mindig megy a bizsu leértékelés és én is szétnéztem,mert láttam,hogy kicsit bővítették a választékot.Rá is bukkantam erre a pirosas,bordós textil rózsára,ami eredeti áron is csak 590ft volt.A pillangó a leértékeltek között volt,ez 250 vagy 290 ft volt,nem emlékszem pontosan.Annyira tetszik,hogy most ezt hordom szinte mindig.


A Tescoban vettem ezt a pénztárcát is.Éppen bulizni mentem és a kis táskámba a rendes pénztárcámon kívül szinte semmi nem fért,így éppen kapóra jött ez a pici tárca.Még akkora sincs mint a tenyerem és elég keskeny is,szóval ilyen esetben tök jó lesz.890ft volt.

Bónuszkép :)

Tegnap dél óta rendíthetetlenül esik a hó és annyira jó ezt látni az ablakból,imádom :)

Ennyi lett volna a szerzeményes poszt erre a hónapra.
Kellemes szombat délutánt!
Puszi,Gutti

Ti miket zsákmányoltatok januárban?Kihasználtátok a mindenféle leárazásokat?

3 megjegyzés:

  1. Én kihasználtam az akciókat, de inkább a ruharészlegen :D Egyébként a 3. rúzs ( a 24 karátos) tényleg gyönyörű! :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szépek a rúzsok :$ és az a pillangós fülbevaló nekem is meg van :D

    VálaszTörlés
  3. Jó dolgokat vettél :]
    Nem reklámozni akarok, de a blogomban írtam a hello holo lakkról, és holografikus lakkot csináltam belőle, lesd meg ha érdekel :]

    VálaszTörlés