2012. március 4., vasárnap

Februári szerzemények

Hát,most,amikor szedtem össze,hogy miket vettem februárban,rá kellett jönnöm,hogy nem is költekeztem annyira :) Alig vettem pár dolgot.


Clinique High Impact szempillaspirál :A Douglas-es beváltó akció keretében jutottam hozzá és IMÁDOM!!!Szerintem még sosem volt ilyen jó spirálom,erősen gondolkozom rajta,hogy megveszem majd az eredeti méretben.
Manhattan Collection szürke szemceruza : A dm-ben vettem,a kiárúsított cuccok között találtam.Azt hiszem 499ft volt,és már régóta terveztem egy szürke ceruzát így pont kapóra jött.
Manhattan Mousse Rouge pirosító : Erről már olvashattatok itt.


Rimmel Lasting Finish by Kate rúzs,06 : Sokszor lebeszéltem magam róla,de végül csak az enyém lett :D Gyönyörű színe van,iszonyatosan finom illata,egyszerűen ez az új favorit :) 1299ft.


Csillámpor : A helyi 100ft-osban vettem 209ft-ért.Rengeteg féle volt,úgyhogy vissza fogok menni szemezgetni még párat :D Ezt láthatjátok a körmömön is,annyira szép.

 Rimmel rúzs,Manhattan pirosító,Manhattan szemceruza


Végül pedig egy táska,amit úgy kaptam.F&F márkájú.Szürkés-barna színű,bőven lehet bele pakolni és nagyon szeretem,már régóta szemezgettem ezzel is.

Szóval ebben a hónapban csak ennyit vásároltam azt hiszem.
Szép vasárnap délutánt!
Puszi,Gutti

6 megjegyzés:

  1. a pirosítót még mindig irigylem :( a táska is szuperül néz ki :$

    VálaszTörlés
  2. Ez a csillámpor fantasztikus!!! :)

    Üdv, avianarahl.blogspot.com

    VálaszTörlés
  3. hú,mindegyik nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés
  4. Ugyanez a Rimmel rúzs van meg nekem is, nagyon szeretem, szerintem egyik kedvenced lesz neked is, egyszerűen nem lehet nem szeretni^^

    VálaszTörlés
  5. én is nemrégen vettem egy Rimmel rúzst, hihetetlenül jó termék! szerintem ezt a színt is be fogom szerezni, nagyon tetszik! :)

    VálaszTörlés